" />
  • Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Alle door Nauticlift gemaakte producten worden met veel zorg samengesteld uit de beste materialen. Daarmee kunnen wij u garanderen dat u een investering doet in een zeer duurzaam en solide product.
Ons uitgangspunt is dat alle door Nauticlift geproduceerde producten minimaal 25 jaar onderhoudsarm moeten zijn. 

Nauticlift drijflichamen; de drijvers die wij in eigen beheer lassen zijn gemaakt van HDPE. Als basis van onze drijvers gebruiken wij de allerbeste kwaliteit buizen van uitsluitend Europese kwaliteit. Al het laswerk geschied conform de DVS norm 2207. 
De technische levensduur van deze drijvers is minimaal 50 jaar.
Door de ronde vorm zijn de drijvers tot op redelijke hoogte zelfreinigend, er bevinden zich geen plaatsen waar dieren kunnen nestelen of waar onkruid kan gaan groeien.

Houtkeuze; Wij hebben gekozen voor een houtsoort waarvan wij kunnen zeggen dat dit de meest optimale keus is tussen duurzaamheid, de constructieve waarde, het gewicht, de prijs en de CO2 voetprint. Onze keuze is Lariks hout uit Siberië, dit is een naaldhoutsoort die tot de meest duurzame houtsoorten behoort. Onbehandeld gaat dit hout zeker 25 jaar lang mee.

Montage materialen pontonboten; Alle bouten, moeren, ringen en schroeven zijn van roestvast staal in de A2 kwaliteit. Deze kwaliteit gaat minimaal 25 jaar mee.

Constructie materiaal Bootlift; Voor de bootlift gebruiken wij galvanisch heet verzinkt staal, alle stalen delen worden in een zinkbad voorzien van een dikke laag zink. Onder normale condities gaat ook dit materiaal minimaal 25 jaar mee.

Wij garanderen al onze producten voor 20 jaar op functioneel gebruik. Bij de bootlift en de boothuizen zijn er slijtage gevoelige onderdelen zoals rollagers, wielen, lieren, kabels en de accu, deze componenten garanderen wij gelijk aan de fabrieksgarantie, mits aan de gebruiksvoorschriften is voldaan.